Skip to main content

Lek isolatieglas vervangen

Glaszetter

Glas vervangen

Glas lekkage

Dubbel glas

Enkel glas

Figuurglas

Glaslekkage oplossen of dubbel glas vervangen, Daniglas® lost dat direct voor u op!

Bevindt zich vocht aan de binnenzijde van dubbel glas, dan is er sprake van een lek. Helaas is het vocht tussen de glasplaten niet te verwijderen. In dat geval is het advies om een nieuwe ruit te plaatsen. Daniglas kan dubbel glas op een professionele manier voor u vervangen!

Levensduur voorbij

Normaal gezien heeft dubbel glas een levensduur van ongeveer 10 jaar. Na deze
periode is de kans groot dat de kwaliteit minder wordt waardoor er lekkage kan
ontstaan. In het geval thermopane / dubbel glas de maximale levensduur van 30 jaar heeft bereikt, is het altijd aan te raden deze te vervangen door een nieuw exemplaar.

De 10 zekerheden van Daniglas

24 uur per dag bereikbaar
7 dagen en nachten per week
Binnen 30 minuten bij u ter plaatste
Directe reparatie of noodvoorzieningen
Maar ook glasherstel zonder glasverzekering

Wij werken snel en netjes
Glasherstel volgens NEN-norm
Garantie op plaatsing van glas
Gekwalificeerde en ervaren glaszetters
Financiële afhandeling rechtstreeks met alle verzekeraars

Foutieve plaatsing door glaszetter

Wanneer een glaszetter dubbel glas niet op de correcte wijze heeft gemonteerd, is de kans groot dat dubbel glas lekkage kan vertonen. In zo’n geval komt er condens tussen het dubbel glas. Is er hiervan spraken en is deze lekkage ontstaan binnen 10 jaar na plaatsing, dan zijn de kosten voor het plaatsen van nieuwe beglazing voor rekening van de glaszetter. In deze situatie dient de glaszetter de ruit opnieuw te monteren.

Slecht onderhoud

Wanneer kozijnen niet goed zijn onderhouden, kan er lekkage in dubbel glas
ontstaan. In zo een geval zijn de kosten inzake vervanging voor eigen rekening. Zijn de kozijnen in zeer slechte staat, dan is het aan te raden ook deze te vervangen. Wij kunnen naast dubbel glas ook zorgen voor het plaatsen van een kozijn. Wij zullen altijd eerst met u overleg plegen inzake de mogelijkheden om zo tot een scherpe offerte te komen.

Productiefout dubbel glas

Gedurende het fabriceren van dubbel glas kan er helaas een fout ontstaan. Indien de glaszetter zo’n fout ontdekt, heeft u te allen tijde recht op nieuw dubbel glas van de fabrikant. Soms is het zelfs ook mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen voor het opnieuw laten monteren van de ruit door de glaszetter.

Wij zijn elke dag 24 uur bereikbaar!

U kunt een offerte aanvragen of ons bellen voor een afspraak.

Glas vervangen door Dani-glas®

Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

Spoed glasherstel

Is er sprake van ruitschade en moet het glas direct vervangen worden, dan hebben de glaszetters van Daniglas altijd voldoende en verschillende soorten vensterglas bij zich om de schade direct te herstellen.

Gaat het echter om schade aan isolatieglas dat besteld moet worden, dan zorgen we voor een tijdelijke veilige noodvoorziening, meten de ruiten direct op en komen deze op een later tijdstip plaatsen. We bieden u hoe dan ook altijd een passende oplossing.

Ruit(en) vervangen of isolatieglas plaatsen

Ook als er geen ruitschade is en dus geen spoedherstel aan de orde is, maar u wel een nieuwe ruit of isolatieglas wilt laten plaatsen, kunt u ons uiteraard ook bellen op 015-2001282.
Telefonisch kunnen wij een prijsindicatie geven op basis van de door u doorgegeven afmetingen.

Uiteraard komen we bij u langs om de exacte maten te meten en geven wij u graag advies over de verschillende mogelijkheden en soorten (isolatie)glas. Als we vervolgens het glas komen plaatsen e werken daarbij snel, netjes.

Inbraakschade

Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.

Als er als gevolg van inbraak, schade aan uw ruiten en of sloten is ontstaan, kunt u ook de spoedservice Daniglas van Daniglas bellen 015-2001282. We staan daarvoor ook dag en nacht voor u klaar en herstellen de schade aan deur, kozijn of raam en repareren of brengen nieuw hang- en sluitwerk aan, zodat uw huis of (bedrijfs)pand weer veilig afgesloten kan worden.

  Persoonlijke informatie  Aanvullende informatie
  Kies uw product en dienst

  FiguurglasEnkelglasDubbele beglazingIsolatieglasVeiligheidsglasGelaagdklasGehardglasKeuken achterwandenVentilatieroostersSleutels & slotenDeuren & puienVoorzetramenKlepramen & DraairamenHR Glas

  Glas vervangenGlas op maatLek isolatieglas vervangenSloten vervangen


   
   

  * deze velden zijn verplicht

  Heeft u advies nodig of wilt u een offerte ontvangen inzake één of meerdere producten van ons?

  Kunt u de afmetingen van het glas niet bepalen of is er ander hulp nodig? Vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij sturen een monteur langs om de situatie met u te bekijken. Een offerte zonder verplichtingen wordt daarna opgesteld.

  Kosteloos inmeten
  Gemakkelijk en snel
  Gratis & vrijblijvend
  Advies inbegrepen
  Transparantie en helderheid staat voorop

  Daniglas® Glashandel wint opdracht

  Daniglas® Glashandel heeft de aanbesteding gewonnen, uitgeschreven door de gemeente Den Haag.

  Buitendienst medewerkers Daniglas®

  Al onze Glaszetters zijn VCA gecertificeerd en beschikbaar over een VOG verklaring!

  ISO 9001:2008 gecertificeerd

  Wij garanderen hiermee kwaliteit op diverse vlakken.

  Glas vervangen door Dani-glas®

  Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

  24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

  Enkel en dubbel glas vervangen

  U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Alles in overleg met u uiteraard.

  Kosten & contact

  De kosten voor de spoedreparatie worden vooraf met u besproken. Indien van toepassing nemen wij contact met uw verzekering op, om de schade te verhalen.

  Afhandeling met uw verzekering inbegrepen

  Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.