Skip to main content

Veiligheidsglas

Lek isolatie glas

Spoedservice

Glas vervangen 

Sloten vervangen

Glas op maat

Enkel glas 

Veiligheidsglas

Gelaagdglas

Draadglas

Floatglas staat ook wel bekend als enkel glas. Het wordt geproduceerd door zand, kalk en soda onder hoge temperaturen te smelten. Doorschijnend, doorzichtig en sterk zijn enkele eigenschappen van floatglas. Ook bij het produceren van isolatieglas wordt er floatglas gebruikt. Dit type glas is leverbaar in 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15 en 19 mm.

Gelaagdglas behoort tot de categorie inbraakwerende beglazing en wordt ingezet om bescherming te bieden tegen ongelukken of schade met opzet zoals dat voorkomt bij een inbraak. De opbouw van gelaagdglas bestaat uit een aantal glasbladen die op een onverbrekelijke wijze met één of meerdere sterke taaie tussenlagen van kunststof zijn verbonden. Indien er een breuk plaatsvindt zorgen de tussenlagen dat alles bij elkaar wordt gehouden. De mogelijkheid bestaat er ook om gelaagdglas te combineren met isolatieglas.

Bij draadglas is er sprake van een draad met een diameter van ongeveer 0,5 mm. Deze draad is opgebouwd uit een mengsel van ijzer en nikkel. Daarmee zit deze samenstelling op hetzelfde uitzettingscoëfficiënt als glas. Zodoende wordt de kans op spanningen in het glas vermeden. Draagglas behoort tot de categorie veiligheidsglassoorten. Bij beschadiging worden de glastukken namelijk door het draadnet bij elkaar gehouden. Het is ook mogelijk draadglas te combineren met isolatieglas.

De 10 zekerheden van Daniglas

24 uur per dag bereikbaar
7 dagen en nachten per week
Binnen 30 minuten bij u ter plaatste
Directe reparatie of noodvoorzieningen
Maar ook glasherstel zonder glasverzekering

Wij werken snel en netjes
Glasherstel volgens NEN-norm
Garantie op plaatsing van glas
Gekwalificeerde en ervaren glaszetters
Financiële afhandeling rechtstreeks met alle verzekeraars

Wij zijn elke dag 24 uur bereikbaar!

U kunt een offerte aanvragen of ons bellen voor een afspraak.

Glas vervangen door Dani-glas®

Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

Spoed glasherstel

Is er sprake van ruitschade en moet het glas direct vervangen worden, dan hebben de glaszetters van Daniglas altijd voldoende en verschillende soorten vensterglas bij zich om de schade direct te herstellen.

Gaat het echter om schade aan isolatieglas dat besteld moet worden, dan zorgen we voor een tijdelijke veilige noodvoorziening, meten de ruiten direct op en komen deze op een later tijdstip plaatsen. We bieden u hoe dan ook altijd een passende oplossing.

Ruit(en) vervangen of isolatieglas plaatsen

Ook als er geen ruitschade is en dus geen spoedherstel aan de orde is, maar u wel een nieuwe ruit of isolatieglas wilt laten plaatsen, kunt u ons uiteraard ook bellen op 015-2001282.
Telefonisch kunnen wij een prijsindicatie geven op basis van de door u doorgegeven afmetingen.

Uiteraard komen we bij u langs om de exacte maten te meten en geven wij u graag advies over de verschillende mogelijkheden en soorten (isolatie)glas. Als we vervolgens het glas komen plaatsen e werken daarbij snel, netjes.

Inbraakschade

Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.

Als er als gevolg van inbraak, schade aan uw ruiten en of sloten is ontstaan, kunt u ook de spoedservice Daniglas van Daniglas bellen 015-2001282. We staan daarvoor ook dag en nacht voor u klaar en herstellen de schade aan deur, kozijn of raam en repareren of brengen nieuw hang- en sluitwerk aan, zodat uw huis of (bedrijfs)pand weer veilig afgesloten kan worden.

Heeft u advies nodig of wilt u een offerte ontvangen inzake één of meerdere producten van ons?

Kunt u de afmetingen van het glas niet bepalen of is er ander hulp nodig? Vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij sturen een monteur langs om de situatie met u te bekijken. Een offerte zonder verplichtingen wordt daarna opgesteld.

Kosteloos inmeten
Gemakkelijk en snel
Gratis & vrijblijvend
Advies inbegrepen
Transparantie en helderheid staat voorop

Daniglas® Glashandel wint opdracht

Daniglas® Glashandel heeft de aanbesteding gewonnen, uitgeschreven door de gemeente Den Haag.

Buitendienst medewerkers Daniglas®

Al onze Glaszetters zijn VCA gecertificeerd en beschikbaar over een VOG verklaring!

ISO 9001:2008 gecertificeerd

Wij garanderen hiermee kwaliteit op diverse vlakken.

Glas vervangen door Dani-glas®

Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

Enkel en dubbel glas vervangen

U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Alles in overleg met u uiteraard.

Kosten & contact

De kosten voor de spoedreparatie worden vooraf met u besproken. Indien van toepassing nemen wij contact met uw verzekering op, om de schade te verhalen.

Afhandeling met uw verzekering inbegrepen

Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.