Skip to main content

Ventilatieroosters

Glaszetter

Glas vervangen

Glas lekkage

Dubbel glas

Enkel glas

Figuurglas

Ventilatieroosters

Luchtkwaliteit is absoluut van belang voor de gezondheid. Ventileren helpt daarbij omdat er dan vocht of vervuilde lucht wordt afgevoerd en vervangen door verse lucht. Een raam openzetten kan ook, maar dat is geen handige oplossing als u er niet bent. Door roosters te gebruiken voor de ventilatie los je dat probleem op en tevens is dat inbraakwerend. Nog een voordeel is, is dat een ventilatierooster ook geen insecten doorlaat.

Bekijk hier ons assortiment aan ventilatieroosters. Indien u meer informatie wenst of een vraag heeft, kunt u ons bellen op telefoonnummer: 015-2001282

MULTI AIR CLASSIC 14

Hier gaat het om een thermisch geisoleerd draaiventilatierooster. De afdichtingsfilter is traploos in te stellen en daarnaast is er een makkelijk afneembar binnenkap (Airclip) aanwezig voor reinigings- en onderhoudsdoeleinden. Is er groot onderhoud nodig, dan kan de draaiclinder op simpele wijze verwijderd worden. Het rooster hoeft dan niet uit het kozijn of glas verwijderd te worden. Bediening gaat middels een hendel, koord of stang. Het gaat om de volgende maten. Glasaftrek: 92 mm, totale hoogte: 107 mm, diepte: 90 mm en kalfplaatsing 135 mm.

JUNIOR 150 CLASSIC

Hier gaat het tevens om een thermisch geisoleerd draaiventilatierooster. De afdichtingsfilter is traploos in te stellen en daarnaast is er een makkelijk afneembar binnenkap (Airclip) aanwezig voor reinigings- en onderhoudsdoeleinden. Is er groot onderhoud nodig, dan kan de draaiclinder op simpele wijze verwijderd worden. Het rooster hoeft dan niet uit het kozijn of glas gehaald te worden. Bediening gaat middels een hendel, koord of stang. Het gaat om de volgende maten. Glasaftrek: 79 mm, totale hoogte: 94 mm, diepte: 73 mm, kalfplaatsing 94 mm en raam/deuraanslag: 107 mm.

JUNIOR SL (WORDT VERVANGEN DOOR
FLATAIR)

Dit betreft een volledig vlak thermisch geisoleerd draaiventilatierooster. De afdichtingsfilter is traploos in te stellen en daarnaast is er een makkelijk afneembar binnenkap (Airclip) aanwezig voor reinigings- en onderhoudsdoeleinden. Dit type rooster is speciaal gemaakt voor schuiframen. Bediening gaat middels een hendel, koord of stang. Het gaat om de volgende maten. Glasaftrek: 107 mm, totale hoogte: 122 mm, diepte: 33 mm, kalfplaatsing 122 (glasgoot 33 en 36 mm beschikken over een diepte van 42 mm).

DUCOTON 10

Draaiventilatierooster die thermisch geïsoleerd is met een buitenprofiel in soft- line design. Geschikt voor toepassing in zowel houten-, aluminium- als kunststoframen. Een binnenrooster die symmetrisch van vorm is, heeft een insectenwerende functie en is makkelijk met de hand af te nemen. Vier borsteltjes met een extra finseal inlage zorgen voor perfecte wind- en waterdichtheid. Bediening gaat middels een hendel, koord of stang (traploos regelbaar) Het gaat om de volgende maten. Glasaftrek: 80 mm, glasgoot: 12/21/26/30 mm met kalfprofiel 21 mm/ met aanslagprofiel, roosterhoogte: 94 mm/ 104 mm met kalfprofiel/ 119 mm met aanslagprofiel.

DUCOTON 18

Draaiventilatierooster die thermisch geïsoleerd is met een buitenprofiel in soft-line design. Geschikt voor toepassing in zowel houten-, aluminium- als kunststoframen. Een binnenrooster die symmetrisch van vorm is, heeft een insectenwerende functie en is makkelijk met de hand af te nemen. Vier borsteltjes met een extra finseal inlage zorgen voor een perfecte wind- en waterdichtheid. Bediening gaat middels een hendel, koord of stang (traploos regelbaar). Het gaat om de volgende maten. Glasaftrek: 120 mm, glasgoot: 26/30 mm / met kalfprofiel 21 mm/ met aanslagprofiel, roosterhoogte: 136 mm/ 161 mm met aanslagprofiel.

DUCOTON 12

Klepventilatierooster die thermisch geïsoleerd is en toepasbaar is in zowel houten-, aluminium- als kunststof schuiframen. De binnenrooster heeft een insectenwerende functie en is makkelijk met de hand af te nemen. Een perfecte
thermische onderbreking wordt bewerkstelligd middels een scharnierende, dubbelwandige kunststofklep. Deze klep is voorzien van een zachte lip in coëxtrusie. Bediening gaat middels een vlakke hendel, een gewone hendel en koord- of stangbediening (traploos regelbaar). Het gaat om de volgende maten. Glasaftrek: 100 mm, glasgoot 26/30/34 mm / met kalfprofiel 21 mm, roosterhoogte: 116 mm, roosterhoogte: 136 mm/ 161 mm met aanslagprofiel.

Wij zijn elke dag 24 uur bereikbaar!

U kunt een offerte aanvragen of ons bellen voor een afspraak.

Glas vervangen door Dani-glas®

Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

Spoed glasherstel

Is er sprake van ruitschade en moet het glas direct vervangen worden, dan hebben de glaszetters van Daniglas altijd voldoende en verschillende soorten vensterglas bij zich om de schade direct te herstellen.

Gaat het echter om schade aan isolatieglas dat besteld moet worden, dan zorgen we voor een tijdelijke veilige noodvoorziening, meten de ruiten direct op en komen deze op een later tijdstip plaatsen. We bieden u hoe dan ook altijd een passende oplossing.

Ruit(en) vervangen of isolatieglas plaatsen

Ook als er geen ruitschade is en dus geen spoedherstel aan de orde is, maar u wel een nieuwe ruit of isolatieglas wilt laten plaatsen, kunt u ons uiteraard ook bellen op 015-2001282.
Telefonisch kunnen wij een prijsindicatie geven op basis van de door u doorgegeven afmetingen.

Uiteraard komen we bij u langs om de exacte maten te meten en geven wij u graag advies over de verschillende mogelijkheden en soorten (isolatie)glas. Als we vervolgens het glas komen plaatsen e werken daarbij snel, netjes.

Inbraakschade

Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.

Als er als gevolg van inbraak, schade aan uw ruiten en of sloten is ontstaan, kunt u ook de spoedservice Daniglas van Daniglas bellen 015-2001282. We staan daarvoor ook dag en nacht voor u klaar en herstellen de schade aan deur, kozijn of raam en repareren of brengen nieuw hang- en sluitwerk aan, zodat uw huis of (bedrijfs)pand weer veilig afgesloten kan worden.

  Persoonlijke informatie  Aanvullende informatie
  Kies uw product en dienst

  FiguurglasEnkelglasDubbele beglazingIsolatieglasVeiligheidsglasGelaagdklasGehardglasKeuken achterwandenVentilatieroostersSleutels & slotenDeuren & puienVoorzetramenKlepramen & DraairamenHR Glas

  Glas vervangenGlas op maatLek isolatieglas vervangenSloten vervangen


   
   

  * deze velden zijn verplicht

  Heeft u advies nodig of wilt u een offerte ontvangen inzake één of meerdere producten van ons?

  Kunt u de afmetingen van het glas niet bepalen of is er ander hulp nodig? Vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij sturen een monteur langs om de situatie met u te bekijken. Een offerte zonder verplichtingen wordt daarna opgesteld.

  Kosteloos inmeten
  Gemakkelijk en snel
  Gratis & vrijblijvend
  Advies inbegrepen
  Transparantie en helderheid staat voorop

  Daniglas® Glashandel wint opdracht

  Daniglas® Glashandel heeft de aanbesteding gewonnen, uitgeschreven door de gemeente Den Haag.

  Buitendienst medewerkers Daniglas®

  Al onze Glaszetters zijn VCA gecertificeerd en beschikbaar over een VOG verklaring!

  ISO 9001:2008 gecertificeerd

  Wij garanderen hiermee kwaliteit op diverse vlakken.

  Glas vervangen door Dani-glas®

  Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

  24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

  Enkel en dubbel glas vervangen

  U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Alles in overleg met u uiteraard.

  Kosten & contact

  De kosten voor de spoedreparatie worden vooraf met u besproken. Indien van toepassing nemen wij contact met uw verzekering op, om de schade te verhalen.

  Afhandeling met uw verzekering inbegrepen

  Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.