Skip to main content

SLEUTELS & SLOTEN

Glaszetter

Glas vervangen

Glas lekkage

Dubbel glas

Enkel glas

Figuurglas

SLEUTELS & SLOTEN

Op een veilige wijze wonen zou normaal moeten zijn. Maar helaas is dat in werkelijkheid niet zo. In Nederland wordt er elk jaar zo een 100.000 keer een inbraak gepleegd. Een positief punt is, dat u zelf flink wat kunt doen om een inbraak of een herhaling daarvan te voorkomen. Indien u een vraag heeft of u wilt informatie inwinnen over één of meerdere producten

van ons, kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 015-2001282. Onze PKVW (PolitieKeurmerkVeiligWonen) monteur komt graag langs om uw wensen of eventuele mogelijkheden door te nemen.

De 10 zekerheden van Daniglas

24 uur per dag bereikbaar
7 dagen en nachten per week
Binnen 30 minuten bij u ter plaatste
Directe reparatie of noodvoorzieningen
Maar ook glasherstel zonder glasverzekering

Wij werken snel en netjes
Glasherstel volgens NEN-norm
Garantie op plaatsing van glas
Gekwalificeerde en ervaren glaszetters
Financiële afhandeling rechtstreeks met alle verzekeraars

Penslot

Veiligheidsbeslag

Hier zijn er metalen schilden rond de cilinder aanwezig die ervoor zorgen dat deze niet wordt afgebroken. Bij dit type beslag zitten de bevestigingsschroeven aan de binnenkant.

Anti-inbraakstrips

Beveiligen op deze manier gaat middels twee in elkaar vallende lange metalen strippen die ervoor zorgen dat de kier tussen deur en kozijn wordt afgedekt. Gereedschap tussen de deur zetten om deze te forceren wordt dan moeilijker. Het voorkomt tevens dat het dagslot wordt geflipperd ofwel geopend. Met flipperen zorg je ervoor dat de dagschoot van een slot middels een plastic kaartje terugveert zodat je de deur kunt openen. Voorkomen kan door: draaien van het slot in nachtschoot, monteren van anti-inbraakstrips of door het plaatsen van een bijzetslot.

Anti-inbraakschroeven

Deze schroeven kunnen maar naar één kant worden gedraaid. Het gaat dan om de één-toer-schroeven of kruiskopschroeven. De kop is namelijk degelijk dichtgestopt. Dient zo een schroef er weer uitgehaald te worden in verband met onderhoud, dan heeft u veel meer tijd dan de inbreker.

Dievenklauw

Dit is een soort stalen stift aan de scharnierzijde van de deur. Wanneer de deur wordt gesloten zal de stift in een bus in het deurkozijn vallen. De deur lichten uit zo’n kozijn zal dan niet meer lukken. Verwijderen van de scharnierpennen zal ook niet helpen.

Inbraakwerende scharnieren

Dit zijn scharnieren met een nok en zo’n nok voorkomt dat de deur op een simpele wijze uit het kozijn kan worden verwijderd.

Een kleine greep uit ons assortiment sleutels en sloten vindt u hieronder.

SKG

Kiest u voor sloten en beslag met het SKG ® merk en voorzien van een aantal sterren, dan wordt er aan de eisen voldaan die het Politie Keurmerk stelt voor woningen met risicoklasse 1.

Cilinders

Deze zijn beschikbaar in een reeks uitvoeringen. Er zijn ook systemen beschikbaar waarbij er slechts één sleutel nodig is om alle sloten in het huis te bedienen.

Hangsloten

Er is een zeer breed aanbod aanwezig. Er zijn ook systemen beschikbaar waarbij er slechts één sleutel nodig is om alle sloten in het huis te bedienen.

Insteeksloten

Dit type slot wordt gemonteerd in het hout van de deur. Daarvoor dient er wel een gefreesde of uitgebeitelde holte aanwezig te zijn.

Opzetslot/bijslot

Dit type slot wordt op het hout van een deur geplaatst, dus niet erin.

Wij zijn elke dag 24 uur bereikbaar!

U kunt een offerte aanvragen of ons bellen voor een afspraak.

Glas vervangen door Dani-glas®

Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

Spoed glasherstel

Is er sprake van ruitschade en moet het glas direct vervangen worden, dan hebben de glaszetters van Daniglas altijd voldoende en verschillende soorten vensterglas bij zich om de schade direct te herstellen.

Gaat het echter om schade aan isolatieglas dat besteld moet worden, dan zorgen we voor een tijdelijke veilige noodvoorziening, meten de ruiten direct op en komen deze op een later tijdstip plaatsen. We bieden u hoe dan ook altijd een passende oplossing.

Ruit(en) vervangen of isolatieglas plaatsen

Ook als er geen ruitschade is en dus geen spoedherstel aan de orde is, maar u wel een nieuwe ruit of isolatieglas wilt laten plaatsen, kunt u ons uiteraard ook bellen op 015-2001282.
Telefonisch kunnen wij een prijsindicatie geven op basis van de door u doorgegeven afmetingen.

Uiteraard komen we bij u langs om de exacte maten te meten en geven wij u graag advies over de verschillende mogelijkheden en soorten (isolatie)glas. Als we vervolgens het glas komen plaatsen e werken daarbij snel, netjes.

Inbraakschade

Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.

Als er als gevolg van inbraak, schade aan uw ruiten en of sloten is ontstaan, kunt u ook de spoedservice Daniglas van Daniglas bellen 015-2001282. We staan daarvoor ook dag en nacht voor u klaar en herstellen de schade aan deur, kozijn of raam en repareren of brengen nieuw hang- en sluitwerk aan, zodat uw huis of (bedrijfs)pand weer veilig afgesloten kan worden.

  Persoonlijke informatie  Aanvullende informatie
  Kies uw product en dienst

  FiguurglasEnkelglasDubbele beglazingIsolatieglasVeiligheidsglasGelaagdklasGehardglasKeuken achterwandenVentilatieroostersSleutels & slotenDeuren & puienVoorzetramenKlepramen & DraairamenHR Glas

  Glas vervangenGlas op maatLek isolatieglas vervangenSloten vervangen


   
   

  * deze velden zijn verplicht

  Heeft u advies nodig of wilt u een offerte ontvangen inzake één of meerdere producten van ons?

  Kunt u de afmetingen van het glas niet bepalen of is er ander hulp nodig? Vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij sturen een monteur langs om de situatie met u te bekijken. Een offerte zonder verplichtingen wordt daarna opgesteld.

  Kosteloos inmeten
  Gemakkelijk en snel
  Gratis & vrijblijvend
  Advies inbegrepen
  Transparantie en helderheid staat voorop

  Daniglas® Glashandel wint opdracht

  Daniglas® Glashandel heeft de aanbesteding gewonnen, uitgeschreven door de gemeente Den Haag.

  Buitendienst medewerkers Daniglas®

  Al onze Glaszetters zijn VCA gecertificeerd en beschikbaar over een VOG verklaring!

  ISO 9001:2008 gecertificeerd

  Wij garanderen hiermee kwaliteit op diverse vlakken.

  Glas vervangen door Dani-glas®

  Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

  24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

  Enkel en dubbel glas vervangen

  U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Alles in overleg met u uiteraard.

  Kosten & contact

  De kosten voor de spoedreparatie worden vooraf met u besproken. Indien van toepassing nemen wij contact met uw verzekering op, om de schade te verhalen.

  Afhandeling met uw verzekering inbegrepen

  Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.