Skip to main content

Leverancier

Glaszetter

Glas vervangen

Glas lekkage

Dubbel glas

Enkel glas

Figuurglas

landelijk netwerk aan Pilkington dealers

Glasspecialisten die Pilkington dealer zijn hebben een bewezen staat van dienst. Op basis hiervan zijn ze in staat om u van een gedegen advies te voorzien. Op het eerst gezicht lijkt alles eenvoudig, maar elke situatie vraagt om een specifieke aanpak.

Een Pilkington dealer wordt constant door de fabrikant geïnformeerd en krijgt de nodige training zodat er aan kwaliteit niet wordt ingeboet. U als klant kunt ervan uitgaan dat u de hoogste kwaliteit binnenhaalt als het om glas en service gaat. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

De 10 zekerheden van Daniglas

24 uur per dag bereikbaar
7 dagen en nachten per week
Binnen 30 minuten bij u ter plaatste
Directe reparatie of noodvoorzieningen
Maar ook glasherstel zonder glasverzekering

Wij werken snel en netjes
Glasherstel volgens NEN-norm
Garantie op plaatsing van glas
Gekwalificeerde en ervaren glaszetters
Financiële afhandeling rechtstreeks met alle verzekeraars

Laag energieverbruik. Door dubbel glas bespaart u op uw energierekening. Glas zorgt voor een mooier leven Glas is een zeer handig materiaal. Het laat niet alleen licht door, maar zorgt ook voor comfort. Niet alleen een ruimte kun je ermee inrichten, je kunt ook licht ermee sturen. Daarnaast zorgt het voor een laag energieverbruik en biedt het bescherming aan mens en milieu.

Inzet van glas Glas levert niet alleen energiebesparing op. Er zijn nog tal van mogelijkheden aanwezig. Denk maar aan zonwering, geluidwering, brandwering, veiligheid en bescherming. Zelfs zelfreinigend glas is een mogelijkheid. Ook zijn er technieken aanwezig waarbij zonwering verwerkt is in dubbel glas. Dat biedt ook weer een aantal voordelen. Denk maar aan een perfecte zonwerende eigenschap en het niet hoeven reinigen van de zonwering zelf.

Pilkington, waar staat het voor Pilkington heeft glas geleverd aan een reeks prestigieuze gebouwen. Denk maar aan de Hermitage Amsterdam, de Ziggo Dome en de Algemene Rekenkamer. Daarnaast vindt u Pilkington in bedrijfspanden, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, hotels, scholen, sportcentra, musea en uiteraard woningen. Pilkington is opgericht in 1826 en heeft zich daarna ontwikkeld tot een Internationale glasfabrikant. Vandaar ook dat Pilkington en glas gewoon synoniemen vormen. Constant innoveren en rekening houden met de wereld om ons heen vormen de basis. Niet alleen maatschappelijk verantwoord ondernemen is ingeworteld maar ook duurzaamheid.

Kern van het beleid van Pilkington vormt dat arbeiders en leveranciers bij het nemen van beslissingen voldoende aandacht besteden aan afweging tussen mens, bedrijf en omgeving. Op deze manier probeert Pilkington een belangrijke rol te spelen als het gaat om het creëren van een perfecte wereld. Pilkington is een onderdeel van de NSG Group. De NSG houdt zich bezig met het vervaardigen van glas en beglazingsproducten voor de bouw-, auto- en speciaalglasmarkt. Dat doen ze in 29 landen verspreidt over vier continenten. De NSG Group telt wereldwijd ongeveer 28.500 medewerkers en beschikt in 130 landen over verkoopvestigingen.

Wij zijn elke dag 24 uur bereikbaar!

U kunt een offerte aanvragen of ons bellen voor een afspraak.

Glas vervangen door Dani-glas®

Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

Spoed glasherstel

Is er sprake van ruitschade en moet het glas direct vervangen worden, dan hebben de glaszetters van Daniglas altijd voldoende en verschillende soorten vensterglas bij zich om de schade direct te herstellen.

Gaat het echter om schade aan isolatieglas dat besteld moet worden, dan zorgen we voor een tijdelijke veilige noodvoorziening, meten de ruiten direct op en komen deze op een later tijdstip plaatsen. We bieden u hoe dan ook altijd een passende oplossing.

Ruit(en) vervangen of isolatieglas plaatsen

Ook als er geen ruitschade is en dus geen spoedherstel aan de orde is, maar u wel een nieuwe ruit of isolatieglas wilt laten plaatsen, kunt u ons uiteraard ook bellen op 015-2001282.
Telefonisch kunnen wij een prijsindicatie geven op basis van de door u doorgegeven afmetingen.

Uiteraard komen we bij u langs om de exacte maten te meten en geven wij u graag advies over de verschillende mogelijkheden en soorten (isolatie)glas. Als we vervolgens het glas komen plaatsen e werken daarbij snel, netjes.

Inbraakschade

Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.

Als er als gevolg van inbraak, schade aan uw ruiten en of sloten is ontstaan, kunt u ook de spoedservice Daniglas van Daniglas bellen 015-2001282. We staan daarvoor ook dag en nacht voor u klaar en herstellen de schade aan deur, kozijn of raam en repareren of brengen nieuw hang- en sluitwerk aan, zodat uw huis of (bedrijfs)pand weer veilig afgesloten kan worden.

  Persoonlijke informatie  Aanvullende informatie
  Kies uw product en dienst

  FiguurglasEnkelglasDubbele beglazingIsolatieglasVeiligheidsglasGelaagdklasGehardglasKeuken achterwandenVentilatieroostersSleutels & slotenDeuren & puienVoorzetramenKlepramen & DraairamenHR Glas

  Glas vervangenGlas op maatLek isolatieglas vervangenSloten vervangen


   
   

  * deze velden zijn verplicht

  Heeft u advies nodig of wilt u een offerte ontvangen inzake één of meerdere producten van ons?

  Kunt u de afmetingen van het glas niet bepalen of is er ander hulp nodig? Vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij sturen een monteur langs om de situatie met u te bekijken. Een offerte zonder verplichtingen wordt daarna opgesteld.

  Kosteloos inmeten
  Gemakkelijk en snel
  Gratis & vrijblijvend
  Advies inbegrepen
  Transparantie en helderheid staat voorop

  Daniglas® Glashandel wint opdracht

  Daniglas® Glashandel heeft de aanbesteding gewonnen, uitgeschreven door de gemeente Den Haag.

  Buitendienst medewerkers Daniglas®

  Al onze Glaszetters zijn VCA gecertificeerd en beschikbaar over een VOG verklaring!

  ISO 9001:2008 gecertificeerd

  Wij garanderen hiermee kwaliteit op diverse vlakken.

  Glas vervangen door Dani-glas®

  Een kapot raam of ruit? Dani-glas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren!

  24-7 service in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft

  Enkel en dubbel glas vervangen

  U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Alles in overleg met u uiteraard.

  Kosten & contact

  De kosten voor de spoedreparatie worden vooraf met u besproken. Indien van toepassing nemen wij contact met uw verzekering op, om de schade te verhalen.

  Afhandeling met uw verzekering inbegrepen

  Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.